Over ons

HUMAN CAPiTAL is een recruitment bureau met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Centraal met uitzicht op NEMO en het Scheepvaartmuseum. Sinds 2005 zijn wij succesvol op het gebied van werving & selectie en detachering voor de IT en Sales markt door heel Nederland.

 

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuisvoelen in een organisatie en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door persoonlijk contact en openheid zijn de recruitment specialisten in staat om de wensen en ambities van zowel klant -van MKB tot multinational- als kandidaat -van junior tot senior- in kaart te brengen om vervolgens de beste match te maken en lange termijn relaties te genereren.

01. Integriteit

Wat wij ook doen, we doen het met integriteit. De recruitment specialisten van HUMAN CAPiTAL hebben een open en transparante werkwijze – onze klanten en kandidaten weten waar ze aan toe zijn.

02. Persoonlijk

Door middel van persoonlijk contact zijn wij in staat om de wensen van zowel kandidaat als klant in kaart te brengen – de juiste persoon op de beste plek.

03. Relaties

Met onze persoonlijke aanpak en integriteit weten we kandidaten langdurig te binden met onze klanten. Zo creëren wij duurzame relaties – het is een win-win-win situatie.

Kernwaarden

Zo maken we de match

HUMAN CAPiTAL stelt het menselijk aspect van een organisatie centraal met de kernwaarden ‘integriteit’, ‘persoonlijk’ en ‘relaties’.

Consultants

Ons team

Jan Andries Stam

Jan Andries Stam

Directeur

Geboren in 1980 te Groningen als “son of a preacherman” en in 1998 begonnen aan zijn HEAO Commerciële Economie opleiding te Amsterdam. Grote interesse in games, films en voetbal. Na zijn studie is hij een jaar deur aan deur verkoper geweest en in 2004 begonnen als recruitment consultant. Sinds 2011 is hij directeur van Human Capital BV, maar nog altijd hands-on bezig met recruitment in de IT met als specialisaties Business Intelligence en testing.
Desti Timpico

Desti Timpico

Talent Acquisition Manager

Verantwoordelijk voor het menselijk aspect binnen Human Capital: begonnen als resourcer en doorgegroeid naar recruitment consultant en HR manager.​ Haar passie is het redden van dieren en gebruikt haar vakanties om dierenasiels te helpen.

Neem contact op

14 + 1 =