Missie

HUMAN CAPiTAL is een recruitment bureau met een kantoor in de groenste buurt van centrum Amsterdam. Sinds 2005 zijn wij succesvol op het gebied van werving & selectie en detachering voor de ICT en Sales markt door heel Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuisvoelen in een organisatie en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door persoonlijk contact en openheid zijn de recruitment specialisten in staat om de wensen en ambities van zowel klant -van MKB tot multinational- als kandidaat -van junior tot senior- in kaart te brengen om vervolgens de beste match te maken en lange termijn relaties te genereren.

Visie

Ons doel is dat alle stakeholders van HUMAN CAPiTAL groeien. Wij ambieren om onze specialismen te verbreden en naar meerdere branches en landen uit te breiden en daarmee ons team van toegewijde professionals te vergroten. Op deze manier kunnen wij onze kandidaten meerdere opties geven en onze klanten verder laten groeien met gemotiveerd kwalitatief hoogstaand personeel, want wij geloven in goede carriere kansen. Iedereen heeft recht op een carriere, mits ze er voor willen werken.

Kernwaarden

HUMAN CAPiTAL stelt het menselijk aspect van een organisatie centraal met de kernwaarden ‘professionaliteit’, ‘persoonlijk’ en ‘relaties’.

Professionaliteit

Wat wij ook doen, we doen het met integriteit. De recruitment specialisten van Human Capital hebben een open en transparante werkwijze – Onze klanten en kandidaten weten waar ze aan toe zijn.

Persoonlijk

Het maken van de de perfecte match is onze passie. Door middel van persoonlijk contact zijn wij in staat om de wensen van zowel kandidaat als klant in kaart te brengen – De juiste persoon op de beste plek.

Relaties

Recruitment is volgens Human Capital een synoniem voor het creeren van zakelijke relaties, waarbij iedereen gebaat is bij langdurige relaties.