HUMAN CAPiTAL stelt het menselijk aspect van een organisatie centraal

Sinds 2005 is HUMAN CAPiTAL B.V. succesvol in het aanbieden van onze expertise op het gebied van personeelsdiensten. We leveren een compleet recruitment portfolio.

Alles draait om de persoonlijke match.

De eerste stap op weg naar de perfecte match is het aantrekken van geschikte kandidaten. HUMAN CAPiTAL maakt gebruik van state-of- the-art tools, diverse jobboards, social media en met ons uitgebreid netwerk en database hebben wij het vermogen de ideale kandidaat te vinden voor uw organisatie.

Het is onze persoonlijke missie om de beste match te vinden. Persoonlijk contact maakt het voor ons mogelijk open te spreken over ambities, wensen en uitdagingen waardoor we naast een match op basis van gevraagde vaardigheden ook een persoonlijke match met uw organisatie maken.

Een persoonlijke relatie is de basis van succes.

HUMAN CAPiTAL heeft een betrokken werkwijze waar wij de mensen centraal stellen; je bent verzekerd van onze toewijding om de beste mogelijkheden voor uw organisatie te creëren. Graag komen wij bij u langs om uitgebreid uw ideën, doelen, verwachtingen en vooruitzichten te bespreken.

Wij zijn er van overtuigd dat de ervaring en expertise van HUMAN CAPiTAL een bijdrage zal leveren aan het succes van uw organisatie.

Voor meer informatie wat wij precies voor u kunnen betekenen, bel ons op 020 614 27 11.